Restaurant Møllehuset tavlemenu

Tavlemenu

UGE 29
Vores Tavlemenu er lavet fra bunden af sæsonens friske og lokale råvarer

Menu

 

Grillet tun med bagte peber,
syltet blomkål, marinerede bønner,
aioli & små salater

***
Krondyrmedaillon med sause Banyuls,
ristede bøgehatte & kartoffeltilbehør

 

***

 

Variation af jordbær:
Jordbærmousse med friske jordbær
i sprød tærte & jordbærsorbet
2 retter kr. 290,-
3 retter kr. 365,-

Sæsonbetonet & lokalt

Vores tavlemenu er baseret på sæsonens lokale og friske råvarer. Vi tror på, at det giver gæstens den bedste og mest autentiske madoplevelse, når vi anvender friske og lokale råvarer. Vi er stolte af vores håndværk og laver derfor alting fra bunden - vores gæster har nemlig fortjent det bedste, når de vælger at besøge os.

Vi tror også på, at det er bedre for miljøet og vores planet, når vi anvender sæsonbetonede råvarer, som bliver stillet til rådighed af naturens spisekammer. Når vi vælger at gøre brug af lokale ressourcer, vælger vi samtidigt at sige nej til unødvendigt transport og dermed bliver co2-udledningen mindre.

En stor del af vores kød og grønt stammer fra producenter i Nordjylland. Vi støtter op om økologi og om fritgående dyr, der lever under de allerbedste vilkår.

Vi gør så vidt muligt brug af de ressourcer, som vores skønne Bangsboområde tilbyder; derfor plukker vi selv bær, urter, svampe og frugter mm. i skoven omkring os.

Vi ved, at der stadig er lang vej endnu, men hver dag forsøger vi at tage beslutninger i forhold til valg og forbrug af vores ressourcer, som kan gøre en forskel for vores miljø og planet.

Når du spiser hos os, får du ikke blot et måltid, der er tilberedt med kærlighed og respekt for håndværket, men også et måltid, hvor der er tænkt over bæredygtighed og grønne valg.

Restaurant Møllehuset Frederikshavn årstidens menu sæsonmenu forret
Restaurant Møllehuset Frederikhavn Årstidens menu sæsonmenu hovedret
Restaurant Møllehuset Frederikshavn årstidens menu sæsonmenu dessert
Restaurant Møllehuset frederikshavn årstidens menu sæsonmenu retter aften