Ud af huset

Skal I holde fest, mødes med gode venner eller holde et hyggeligt firmaarrangement? Vi tilbyder alle vores retter og selskabsmenuer ud af huset - naturligvis i samme høje kvalitet, som vi serverer i huset

Vi er specialister i catering

Hvad enten det drejer sig om 10 mennesker eller 1000, har vi erfaringen og know-how til at sørge for, at I får en god oplevelse. Måske har I lyst til at få leveret en af vores skønne menuer til en familiefest eller en aften med gode venner, eller måske har I brug for et helt set-up med service, mad, drikkevarer og betjening til et hyggeligt havebryllup. Med over 30 års erfaring i at levere catering til både store og små arrangementer, events og komsammener, kan I trygt overlade opgaven til os.

Sammen finder vi ud af præcist, hvad I har brug for til jeres næste fest, arrangement, familiefrokost eller paraften. Vi laver altid gerne et uforpligtende tilbud, så ring endlig og hør nærmere. Vi leverer også gerne lige til døren mod et kørselsgebyr.

restaurant møllehuset ud af huset catering events fester

Kitchen & bar on Wheels

Kunne I tænke jer et ekstra festligt indslag til jeres næste arrangement? Vores lille snack truck skaber altid god stemning - og så kan den bygges om til lige det, I har behov for: Bar, food truck, dessertvogn, kaffebar, ginbar, champagnebar, pølsevogn - mulighederne er mange!

tuktuk forestfood on wheels 1
Restaurant møllehuset ud af huset snack truck
Restaurant møllehuset champagnebar on wheels snack truck bar
Restaurant møllehuset ud af huset snack truck forest food kitchen and bar on wheels
restaurant møllehuset ud af huset snack truck forest food tuktuk

De største hits

Møllehusets hverdags take away

Hverdags Take Away

Hver uge fra mandag til fredag kan du bestille vores hverdags take away. Hovedmenuen skifter fra uge til uge, men er altid lavet af friske, lokale råvarer.

Restaurant møllehuset smørrebrød take away

Smørrebrød Take Away

 Går du og bliver lidt småsulten efter et par gode stykker højtbelagt smørrebrød, så ring til os.

Restaurant møllehuset frederikshavn bangsbo buffet

Klassisk buffet

Vores klassiske buffet kan kun bestilles ud af huset og indeholder alle vores danske klassikere med et moderne gastronomisk twist.

Fester i nordisk tipi fra Lapland

Drømmer I om et vaskeægte boho-bryllup tæt på naturen i en luksus tipi? Vi har mange års erfaring i specialiserede events og fester, og tilbyder en helstøbt og jordnær oplevelse, som hverken I eller jeres gæster kommer til at glemme.