Møllehuser restaurant i Bangsbo

Restaurant Møllehuset i Frederikshavn

Skal dit næste selskab, fest, konference eller møde holdes hos os? Eller kunne du tænke dig at deltage i et af vores hyggelige arrangementer eller events? Her på siden finder du en oversigt over, hvad vi kan tilbyde - og tøv endelig ikke med at kontankte os, hvis der opstår spørgsmål.

Vild frokost møllehuset frederikshavn oktober efterår

arrangementer

Vi laver hvert år en række arrangementer & events med fokus på mad, natur & gode drikkevarer i vores skønne Bangsbo.

restaurant møllehuset skovmandsgryde

Selskaber

Skal du holde barnedåb, konfirmation, bryllup eller  fødselsdag? Så har vi alt, der skal til for at skabe en dejlig oplevelse.

vinkaelder4-2

Møder & grupper

Vi har de helt rigtige rammer & faciliteter samt forplejningen af nordjyske råvarer til jeres næste møde eller konference.

En luksusfest tæt på naturen i en nordisk tipi

En nordisk tipi er et anderledes rum, der tilføjer magi til enhver fest eller arrangement. De naturlige og bæredygtige materialer bidrager til en følelse af hygge og samhøringhed med naturen. På Restaurant Møllehuset brænder vi for at skabe helhedsoplevelser i naturen, derfor tilbyder vi totale tipifestløsninger med både borde, stole, opdækninig, pynt, mad & drikke efter jeres ønsker & drømme.

Møllehuset tavlemenu

Prøv en klassisk frokostret eller nyd en 3-retters aftenmenu

Hver dag til frokost serverer vi lækre, klassiske retter fra vores krokort lavet af gode, nordjyske råvarer fra lokaleområdet. Fra tirsdag til lørdag fra kl. 17.00 serveres vores populære tavlemenu i vores hyggelige gamle stuer med udkig til åen.

Lad os tage en snak - vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at svare på spørgsmål, og vi laver også gerne et uforpligtende tilbud efter jeres ønsker. Send os en e-mail på fest@mollehuset.dk eller fang os på tlf. 98 43 44 00