
KROKORT
kl. 11.00-17.00

Grov sandwich med kylling i panko, chilimayo & små salater


pandestegt og pocheret fiskefilet på sprød crouton med rejer og cremet hummersauce
"Møllehusets Sternschnuppe" - gebratene und pochierte Schollenfilets auf knusprigem Crouton mit Shrimps in cremiger Hummersauce


Fennikelsalami, tørret krondyr, snackpølser, lammespegepølse, ost & anti pasti.



Grøntsagsbøf i proteinbolle med tomatfondue, grønt & fritter
forskellige danske og/eller udenlandske oste med udsøgt tilbehør og hjemmebagt brød

charcuteri, kold fisk, lun leverpostej med sprød bacon & svampe, røræg med små pølser, oste, sødt, brød & smør

Glutenfri

Priserne er gældende fra april 2022, dog forbeholdt ændringer grundt stigende priser på råvarer




På Restaurant Møllehuset får du altid mad af råvarer, som er nøje udvalgte og af højeste kvalitet. Råvarerne stammer ofte fra lokale producenter, og vi går højt op i at varerne er økologiske eller producerede under forhold, der er bæredygtige og gode for miljøet.
Dette koncept giver gæsten den bedste madoplevelse, fordi råvarerne altid er friske og fulde af smag - og fordi det gavner miljøet at spise sæsonbetinget og lokalt. Restaurant Møllehusets grønt kommer for det meste fra lokale landmænd i Frederikshavn- og Hjørring-området, fisk bliver hentet på Strandby Havn, der bruges frilands grisekød enten fra Gærum eller Sæby ved Frederikshavn og økologisk oksekød er fra Gyrup i Thy. Krydderurter, svampe, bær og frugter plukkes ved egen kraft i Bangsboskoven, Bangsbo Botaniske Have og Bangsbo urtehave, hvorfra dyrevildtet også kommer.