Møllehusets Snack Truck

Kitchen & bar on wheels

En eksklusiv & unik løsning til din næste fest! Møllehusets lille Piaggio Ape Van kan bygges op, så den passer til dine ønsker: En lille Snack Truck med lækkert mad, en eksklusiv cocktail-, champagne- eller vinbar eller en hyggelig kaffe- og dessertvogn. Lej den til din privatfest eller som et tilkøb til dit selskab hos os!

tuktuk forestfood on wheels
Lisboa-web-forside-icon

Køkken & bar på hjul

Vores hyggelige, lille Snack Truck i vintage stil er den perfekte løsning til din eksklusive fest - hvad enten det i hjemme i privaten eller hos os på Møllehuset. Lej den som bar, snack truck eller kaffe- og dessertvogn, eller lej den uden tilbehør og fyld det med netop det, du ønsker.

Møllehuset forest food tuktuk snack truck
Møllehuset tuktuk forest food snack truck piaggio ape van
Møllehuset snack truck forest food tuktuk bar
Møllehuset tuktuk kaffevogn kaffebar forest food snack truck
Møllehuset snack truck kitchen and bar on wheels forest food tuktuk
Møllehuset tuktuk bar snack truck forest food

Vil du vide mere om vores koncept?

Download brochuren og læs mere om den lille Snack Truck - og bliv inspireret til din næste fest!

Ønsker du at booke vognen til din næste fest?

Download prislisten her og se vores udvalg af pakker. Vi tager forbehold for ændringer. Vær desuden opmærksom på, at priserne er beregnet ud fra et selskab på 15 personer.

restaurant møllehuset mors dag take away
Møllehuset bangsbo restaurant

et eksklusivt tilvalg til din næste fest

Ønsker du noget ud over det sædvanlige til din næste fest?  Så har vi et spændende koncept til dig. Vores lille vogn kan nemlig bygges om, så den matcher dine drømme.

Det hele startede med drømmen om en foodtruck – drømmen om at kunne tilføje noget nyt og ekstraordinært. Ikke blot til vores selskaber og arrangementer på Møllehuset, men også til Bangsbo som en oplevelse. Det var også en drøm om, at kunne levere Bangsbo hjem til jer – til jeres fester og begivenheder. Den helt særlige stemning, som vi holder så meget af, og som vi hver dag forsøger at formidle gennem vores mad, vores hjemme-lavede produkter, vores Mølledram.

Det er måske lidt ambitiøst at forsøge at indfange Bangsbos storslåethed og koge det ned til en lille tuktuk på 3 hjul, og vi bilder os heller ikke ind, at det kan lade sig gøre – men hvis vi blot kan levere en flig af det, vi oplever her under trækronerne hver dag, er vi  godt tilfredse.

Det er drømmen!

Til trods for vognens størrelse er mulighederne mange. Som Snack Truck leverer vi ”Street Food”-inspireret mad under konceptet ”Forest Food”; små smagfulde serveringer, lavet af lokale råvarer, som kan nydes stående. Der er blandt andet tale om lækre sandwiches og  let tapas  af hjemmelavet charcuteri på hjemmebagt brød. Vi serverer også gerne vores populære ”kraut dogs” og vildtsliders. Vognen kan desuden bygges om til en eksklusiv cocktail-, champagne-gin- eller vinbar, Er man mere til noget sødt i form af kage, dessert eller specialkaffer, stiller vi gerne op med en hyggelig lille kaffe- og dessertbar på hjul.

Vognen kan bookes både i og ud af huset og med og uden personale.

Er man blot interesseret i at prøve vores Forest Food i aktion, er vi  at finde på udvalgte steder i Bangsbo i løbet af sommeren

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke vores vogn?

Giv os et kald på tlf. 98 43 44 00, eller send os en e-mail på fest@mollehuset.dk. Vi står klar til at hjælpe og guide dig og svarer gerne på de spørgsmål, der måtte dukke op, når du overvejer at booke vores eksklusive party-starter på tre hjul.

tuktuk forestfood on wheels