KROKORT
kl. 11.00-17.00
Grov sandwich med kylling i panko, chilimayo & små salater
pandestegt og pocheret fiskefilet på hjemmebagt sødmælksfranskbrød med rejer og cremet hummersauce
"Møllehusets Sternschnuppe" - gebratene und pochierte Schollenfilets auf Selbstgebackenes Vollmilchbrot mit Shrimps in cremiger Hummersauce
Et udvalg af antipasti - charcuteri, røget fisk, ost & små snacks lavet fra bunden af råvarer fra Bangsbo. Serveres med hjemmebagt brød & smør.
Grøntsagsbøf i proteinbolle med tomatfondue, grønt & fritter
Traditionel brunch med et udvalgt af hjemmelavede specialiteter samt hjemmebagt brød & smør - altid med lokale råvarer!
Traditioneller Brunchteller mit hausgemachten Spezialitäten
Glutenfri
Ønsker man at dele en af vores frokostretter
fra krokortet, vil der være et servicetillæg på
KR. 25,
If you want to share one of our lunch dishes
from the menu, there will be a service charge
of DKK 25
Wenn Sie eines unserer Mittagsgerichte
teilen möchten, fällt eine Servicegebühr von
DKK 25 an
ALLERGENER | FOOD ALLERGIES |
ALLERGENE
Vi tager gerne højde for allergener og kan
tilberede de fleste af vores retter glutenfri,
laktosefri og sukkerfri. Spørg betjeningen for
mere info.
We are happy to take allergens into account
and can prepare most of our dishes gluten
free, lactose-free and sugar-free. Ask your
waiter for more info.
Wir berücksichtigen gerne Allergene und
können die meisten unserer Gerichte
glutenfrei, laktosefrei und zuckerfrei
zubereiten. Bitten Sie die Bedienung um
weitere Informationen.
Priserne er gældende fra marts 2024, dog forbeholdt ændringer grundt stigende priser på råvarer
På Restaurant Møllehuset får du altid mad af råvarer, som er nøje udvalgte og af højeste kvalitet. Råvarerne stammer ofte fra lokale producenter, og vi går højt op i at varerne er økologiske eller producerede under forhold, der er bæredygtige og gode for miljøet.
Dette koncept giver gæsten den bedste madoplevelse, fordi råvarerne altid er friske og fulde af smag - og fordi det gavner miljøet at spise sæsonbetinget og lokalt. Restaurant Møllehusets grønt kommer for det meste fra lokale landmænd i Frederikshavn- og Hjørring-området, fisk bliver hentet på Strandby Havn, der bruges frilands grisekød enten fra Gærum eller Sæby ved Frederikshavn og økologisk oksekød er fra Gyrup i Thy. Krydderurter, svampe, bær og frugter plukkes ved egen kraft i Bangsboskoven, Bangsbo Botaniske Have og Bangsbo urtehave, hvorfra dyrevildtet også kommer.