Полезные советы при оформлении займа можно узнать на сайте z-zaim.ru в разделе справочник заемщика.

KROKORT

kl. 11.00-17.00

Krondyrkølle af Bangsbovildt frisk fra
rygeovnen med æblechutney,
små salater & sprødt
Freshly smoked Bangsbo Deer shank
with apple chutney, small salads & crisp
Rothirsch von Bangsbo frish aus dem Räucherofen
mit Apfelchutney, kleinen Salaten & knuspribes Zubehör 
kr. 130,- 

 

Pulled Pork med små salater i lyst "Landstykke"
Pulled Pork with small salads in wheat bun
PulledPork mit kleinen Salaten im hellem Landbrot
                            
kr. 155,-

 

Hjemmelavede fiskefrikadeller med karryremoulade,
agurkesalat, grønt & rugbrød
Homemade fish cakes with pickled cucumbers, 
curry relish, greens and rye bread
Hausgemachte Fishfrikadellen mit
Gurkensalat, Curry-Remoulade, Gemüse
& Roggenbrot
                                                                                         
kr. 140,-

 

Møllehusets Stjerneskud
pandestegt og pocheret fiskefilet på
sprød crouton med rejer og cremet
hummersauce
"Møllehuset's Shooting Star" - pan-fried &
poached fillet of plaice on a crisp crouton with
shrimps in a creamy lobster sauce
"Møllehusets Sternschnuppe" - gebratene
und pochierte Schollenfilets auf knusprigem Crouton
mit Shrimps in cremiger Hummersauce
                                                                           
kr. 155,-

 

Klassisk Pariserbøf
med hjemmesyltede rødbeder,
peberrod, løg, capers & æggeblomme
"Parisian Toast" - freshly made beef burger
on pan-fried bread, served with capers, beetroots,
horseradish, onions & egg yolk
"Parisertoast" - Hacksteak auf Weißbrot mit
roter Bete, Meerrettich, Zwiebeln, Kapern & Eigelbe
kr. 150,-

 

Marineret sild med karrysalat, rå løg
& groft rugbrød
Pickle herring with Danish curry spread, raw
onions and rye bread
Marinierter Hering mit Currysalat, rohen
Zwiebeln und grobem Roggenbrot
kr. 130,-
Frederikshavner Frokostspætte
med tyttebær, persillekartofler
& brunet smør
Frederikshavner plaice lunch size
pan-fried with ligonberries & patsley potatoes 
Scholle auf "Müllerin Art" mit klassischen Beilagen
kr. 205,-

  

Klassisk æggekage med sprød bacon,
tomatsalat & groft rugbrød
Classic omelette with crispy bacon, tomato salad
& rye bread
Klassisches Omelett mit knusprigem Speck, 
Tomatensalat und Roggenbrot
kr. 125,-

 

"Veggie Burger"
Grøntsagsbøf i proteinbolle
med tomatfondue, grønt & fritter
"Veggie Burger" with vegetable "steak" in protein
bun with tomato fondue, greens & fries
"Veggie Burger" mit vegetarische Steak in Protein
Brot mit Tomatenfondue, Gemüse & Pommes
 kr. 130,-

 

Osteanretning
forskellige danske og/eller udenlandske
oste med udsøgt tilbehør og hjemmebagt
brød
Cheeses with delicious sides & bread
Käse mit exquisitem Zubehör & Brot
kr. 95,-

 

Dagens kage
med frugt og hjemmelavet is  
Cake of the day with fresh fruit &
homemade ice cream
Kuchen des tages mit frischen Früchten
und hausgemachten Eis   
                                        
kr. 55,-

 

Brunchtallerken (kl. 11-13, min. 2 couverter)
charcuteri, kold fisk, lun leverpostej
med sprød bacon & svampe, røræg med
små pølser, oste, sødt, brød & smør
Brunch platter with charcuteri, fish, cheese,
scrambled eggs & sausages, bread & butter
Brunch mit Rührei und Würstchen, Fish, Käse,
frischem Obst, Brot & Butter
Ekskl. drikkevarer
kr. 165,-
Børn u/ 12 år
kr. 125,-

Glutenfri

Kan laves glutenfri
Restaurant Møllehuet Frederikshavn krokort frokost steg
Restaurant Møllehuset Frederikshavn krokort frokost æggekage
Restaurant Møllehuset Frederikshavn krokort frokost steak
Restaurant Møllehuset Frederikhavn krokort frokost burger

På Restaurant Møllehuset får du altid mad af råvarer, som er nøje udvalgte og af højeste kvalitet. Råvarerne stammer ofte fra lokale producenter, og vi går højt op i at varerne er økologiske eller producerede under forhold, der er bæredygtige og gode for miljøet.

Dette koncept giver gæsten den bedste madoplevelse, fordi råvarerne altid er friske og fulde af smag - og fordi det gavner miljøet at spise sæsonbetinget og lokalt. Restaurant Møllehusets grønt kommer for det meste fra lokale landmænd i Frederikshavn- og Hjørring-området, fisk bliver hentet på Strandby Havn, der bruges frilands grisekød enten fra Gærum eller Sæby ved Frederikshavn og økologisk oksekød er fra Gyrup i Thy. Krydderurter, svampe, bær og frugter plukkes ved egen kraft i Bangsboskoven, Bangsbo Botaniske Have og Bangsbo urtehave, hvorfra dyrevildtet også kommer.