Julepakken - and

Med denne julepakke får du alle grundingredienserne til en lækker julemiddag med andesteg til 4 personer. Bestil den til juleaften, til julefrokosten eller bare til en god middag med familien.

Grundingredienserne til en lækker julemiddag for 4 personer

Julepakken indeholder:

3200 g andesteg (fra frost)
1/2 liter hjemmelavet fond til sauce
600 g hjemmelavet rødkål
2 flasker Fabiano Ripasso rødvin

KR. 495,- 

Møllehuset julepakke webshop andesteg julemiddag

Praktisk information

OM PAKKEN
I vores Julepakke har vi samlet alle grundingredienserne til en lækker julemiddag. Alt er lavet fra bunden her på Restaurant Møllehuset af vores dygtige kokke, og råvarerne stammer fra lokale producenter.

PRAKTISK
Med Julepakken får du et udvalg af råvarer af høj kvalitet. Alle råvarerne kommer forsvarligt pakket ind og kan holde sig et par dagen uåbnet i køleskabet. Pak altid varerne ud og kom dem direkte i køleskab eller på frost, når du kommer hjem.
Du modtager Julepakken i en kasse af genanvendt pap.
Hvis vores retningslinjer for opbevaring af varerne ikke overholdes, kan vi ikke garantere for varernes friskhed og kvalitet, og kan derfor ikke kreditere evt. varer, der er blevet dårlige. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 43 44 00.

 

BESTILLING & BETALING
Bestil din Julepakke ved at klikke videre til vores online shop. Pakken skal bestilles minimum 2 dage før, du ønsker at afhente den, da enkelte varer evt. skal fremstilles eller klargøres. Alternativt kan du bestille pakken ved at ringe til os indenfor vores åbningstid på tlf. 98 43 44 00.
Møllehuset jul julepakke webshop
møllehuset jul frederikshavn
mortens aften på møllehuset