Hygge & Humle - Gavepakke

Kender du en, der holder af spændende specialøl og en god dram at styrke sig på? Så har vi den helt rigtige gave til ham eller hende. Køb gavepakken via vores webshop eller direkte hos os på Restaurant Møllehuset.

En dejlig smagsoplevelse på flaske

I vores Hygge & Humle gavepakke finder du:

2 flasker Furøl á 500 ml

1 flaske Mølledram á 250 ml. Mølledrammen er vores hjemmelavede bjesk af urter fra Bangsbo.

1 etui med 4 snapsebægre i rustfrit stål lige til at have med i jakkelommen eller rygsækken.

Kr. 275,-

Eller køb den direkte hos os på Restaurant Møllehuset.

Møllehuset julepakke adventspakke hygge og humle lokale produkter frederikshavn
Møllehuset Frederikshavn webshop lokale produkter danske råvarer adventspakke julegave
Møllehuset Frederikshavn webshop adventsgave gavepakke julegave webshop julepakke lokale produkter
Møllehuset Frederikshavn webshop julegave gavepakke adventsgave mølledram lokal bjesk bangsbo

Praktisk information

OM PAKKEN
I vores Hygge & Humle - Gavepakke har vi samlet et udvalg af gode sager til ganen. Produkterne er lavet af gode råvarer og stammer fra danske producenter.

PRAKTISK
Med Hygge & Humle - Gaveppakken får du et udvalg af produkter af høj kvalitet. Alle produkterne er forsvarligt pakket ind. Se de individuelle prosukter for holdbarhed og vejledning til opbevaring.

Du modtager Hygge & Humle - Gavepakken forsvarligt pakket med bølgepap og træspåner i et Bangsbonet af økologisk bomuld med gavebånd og naturligt pynt. Vi forsøger så vidt muligt at minimere brugen af plastik, og derfor er de fleste af vores produkter pakket i naturligt eller genanvendt materiale.

Hvis vores retningslinjer for opbevaring af varerne ikke overholdes, kan vi ikke garantere for varernes friskhed og kvalitet, og kan derfor ikke kreditere evt. varer, der er blevet dårlige. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 43 44 00.

BESTILLING & BETALING
Bestil din Hygge & Humle - Gavepakke ved at klikke videre til vores online shop. Det er også muligt at købe pakken direkte hos os på Restaurant Møllehuset.