GOURMETKASSEN

Med vores gourmetkasse får du et lækkert udvalg af hjemmelavede råvarer, der kan danne grundlag for en god 2-retters middag, som du selv tilbereder.

Grundingredienserne til en god middag

Vores gourmetkasse indeholder:

90 g andeleverpaté
90 g anderilette
150 g hjemmerøget laks
90 g ananaschutney
90 g grøn tomatmarmelade
500 g entrecotestykke
200 g rødvinssauce
1 flaske rødvin

kr. 425,-

gourmetkassen restaurant møllehuset måltidskasser bangsbo
gourmetkassen restaurant møllehuset måltidskasser lokale råvarer
gourmetkassen restaurant møllehuset frederikshavn lokale råvarer
restaurant møllehuset frederikshavn lokale råvarer gourmetkasse
gourmetkassen restaurant møllehuset frederikshavn måltidskasser

Praktisk information

OM PAKKEN
I vores Gourmetkasse har vi samlet alle de vigtige ingredienser til en lækker middag. Alt er lavet fra bunden her på Restaurant Møllehuset af vores dygtige kokke, og alle råvarer stammer fra lokale producenter.

PRAKTISK
Med Gourmetkassen får du et udvalg af lokale råvarer af høj kvalitet. Alle råvarerne kommer forsvarligt pakket ind og kan holde sig et par dagen uåbnet i køleskabet. Pak altid varerne ud og kom dem direkte i køleskab eller på frost, når du kommer hjem.

Du modtager Gourmetkassen i en pose af genanvendt papir.

Hvis vores retningslinjer for opbevaring af varerne ikke overholdes, kan vi ikke garantere for varernes friskhed og kvalitet, og kan derfor ikke kreditere evt. varer, der er blevet dårlige. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 43 44 00.

BESTILLING & BETALING
Bestil din Gourmetkasse ved at klikke videre til vores online shop. Pakken skal bestilles minimum 2 dage før, du ønsker at afhente den, da enkelte varer evt. skal fremstilles eller klargøres.