Restaurant Møllehuset online gårdbutik webshop

Velkommen til Restaurant Møllehusets webshop

Her i vores lille online "gårdbutik" finder du alle vores hjemmelavede produkter af lokale råvarer fra Bangsbo og omegn.

Lisboa-web-forside-icon

Prøv en af vores sæsonbetonede måltidskasser

Med Møllehusets Måltidskasser ønsker vi at dele vores glæde ved de lokale råvarer med jer og støtte op om vores gode, Nordjyske producenter. Med vores produkter, der er lavet på stolte, gamle traditioner, ønsker vi at bringe den gode smag og det gode håndværk hjem i køkkenet.

Kødkassen fr bangsbo møllehuset frederikshavn webshop måltidskasse

Kødkassen fra Bangsbo

Prøv forskellige udskæringer af vildt fra Bangsbo

restaurant møllehuset hverdagskassen måltidskasser

Hverdagskassen

Grundelementerne til nem og lækker hverdagsmad til 2 personer i 2 dage

gourmetkassen restaurant møllehuset måltidskasser lokale råvarer

Gourmetkassen

Lokale råvarer og hjemme-lavede specialiteter til en god middag for 2

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED & MILJØ
På Restaurant Møllehuset forsøger vi altid at tænke grønnere - både når det kommer til vores emballage, vores råvarer og måden vi producerer på. Det betyder meget for os, at vores råvarer er lokale, og vi forsøger at anvende og genanvende så meget, vi kan fra vores råvarer for at nedsætte og minimere spild. Desuden er det vigtigt for os, at vores lokale råvarer kommer fra producenter, der har fokus på miljø, dyrevelfærd og bæredygtighed.

LEVERANDØRER & VILDE RÅVARER
Vores vildt stammer fra Bangsbo Dyrehave, og vi samler mange af vores urter, bær, frugt og svampe i den vilde natur omkring os og i Bangsbo Botaniske Have.

restaurant møllehuset hotel lisboa frederikshavn bangsbo bæredygtige outdoor produkter til friluftsmennesket

VILDE OUTDOORPRODUKTER

Inspireret af Bangsbo og med bæredygtighed for øje har vi skabt en serie af outdoorprodukter til naturelskeren. Se vores forskellige pakker her eller kom forbi Restaurant Møllehuset og Hotel Lisboa, hvor vi altid står klar til en snak om vores produkter.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkooem til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller andet. Vi står altid klar til at guide dig igennem dit køb eller rådgive omkring vores produkter.