Vinterlysfest

En vinternat i lysets tegn

Den 18. februar 2022 kl. 18.00

Imellem den korteste dag og forårsjævndøgn; med den lange vinter bag os, står vi nu på tærsklen til foråret. Sammen fejrer vi mørkets tilbagetog og det voksende lys, når vi holder Vinterlysfest under stjernerne i en laplandsk tipi med nordisk inspireret mad og stemningsfyldt musik.

Trænger I til en helt særlig oplevelse at starte vinterferien på? Vinterlysfest er en luksus-naturoplevelse for de eventyrlystne. Ved solnedgang (kl.18.00) starter vi aftenen med en kop af Møllehusets hjemmelavede gløgg serveret fra vores lille snack truck. Nyd den rundt om en af de dertil indrettede udendørs bålfade, mens mørket falder på. Derefter trækker vi ind i den store, nordiske tipi og finder os til rette ved bordene inden maden serveres, alt imens Amalie Thørholm og Lasse Baggenæs spiller stemningsfyldt musik.

Atmosfæren i den store tipi er en oplevelse i sig selv. Tipien er lavet i Svensk Lapland nord for polarcirklen af bæredygtig canvas og afbarkede træstammer. Det giver en fantastisk atmosfære og en jordnærhed, som kun dette rum kan skabe. Vi har indrettet tipien med runde borde og stole, filtede lammeskind fra Tolne Vestergård til at varme sig med, hyggelige lyskæder - og som kronen på værket; et hyggeligt bålsted i midten af tipien. Tipien er desuden opvarmet med varmekanon, men vi foreslår alligevel, at man klæder sig i flere lag, som kan tages af og på efter behov.

Læn dig tilbage og nyd en lækker 3-retters menu inspireret af vores vilde norjydske natur. Under middagen vil der være øl, vin og vand ad libitum, samt kaffe & te til desserten.

Menu

Vores kokke arbejder fortsat på menuen. Da vi sanker nogle af råvarerne i den vilde natur, kan der være lidt usikkehed i leveringstider 😉

Denne aften bringer vi alle dine sanser i spil, og opfordrer dig til at lægge mærke til, hvordan lyset reflekteres på teltets canvas, hvordan musikken og menneskerne omkring de får dig til at føle, hvordan smagsnuancerne og teksturen i maden og vinen opleves i din mund, og hvordan mørket er med til at forstærke dine sanser. Da vi for mange tusinde år siden levede som nomadefolk på sletterne omkring de store isgletsjere, var det lysfester som denne, der fik os igennem de kolde, mørke måneder. Måske kan denne aften være med til at give det sidste boost af energi, inden foråret og lyset endelig bryder igennem. Under alle omstændigheder garanterer vi en magisk aften. Og når du engang træder ud i den friske, kolde luft under den stjerneklare himmel, håber vi, at du har haft en fantastisk sanseoplevelse sammen med os!

kr. 599,- pr. billet

Med i prisen får du:

  • Velkomst med Møllehusets hjemmelavede gløgg serveret fra snack truck
  • 3-retter nordisk inspireret menu af lokale råvarer
  • Øl, vin & vand ad libitum under spisning
  • Kaffe & te
  • Stemningsfuld musik v/ Amalie Thørholm & Lasse Baggenæs
  • En magisk naturoplevelse i Bangsbo

Du køber din billet hos os på Møllehuset. Det er en fysisk billet, som skal betales og afhentes hos os. Forhåndsreserverede billetter skal senest betales og afhentes 48 timer efter reservationen, ellers ser vi os nødsaget til at sælge billetten til anden side. Billetterne kan købes t.o.m. den 14. februar.

Billetten refunderes ikke, men skulle man blive forhindret i at deltage, konverteres billetten til et gavekort.

Fang os på tlf. 98434400 eller e-mail: fest@mollehuset.dk, hvis en af billetterne skal være til dig.

Mærk magien i stemningsvideoen nedenfor