Vin i Bangsbo 21. marts

Den 21. marts kl. 18.00 inviterer vi indenfor til Vin i Bangsbo

 

Vi glæder os til at invitere jer indenfor til en lækker vinsmagning med fokus på forårets friske smage. Vi skal blandt andet smage på orangevin, som spåes til at blive en af sommerens helt store hit!

Orangevin, også nogle gange kaldet ravvin, er lavet på hvidvinsdruer, men processen for fremstilling minder mere om rødvin - man lader altså drueskallerne ligge i vinen i længere tid for at tilføje den karakteristiske orangefarve. Orangevin smager ikke nødvendigvis af citrusfrugter, selvom navnet måske kunne antyde det. Smagsprofilen for orangevine er vidt forskellig alt efter hvilke druer, vinen er fremstillet af. Orangevin har dog en anden tanninprofil end den, vi typisk kender fra andre hvidvine - den minder nemlig mere om rødvine på grund af fremstillingsprocessen, dog med en blødhed der er karakteristik for netop denne type vin.

Meget mere kan siges om orangevin og de andre vine på menuen til Vin i Bangsbo. Vi glæder os til at byde jer indenfor!

Menu

Velkomst & snacks
Hertil: Frisk forårscocktail a la Møllehuset

***

Jomfruhummer "cappuccino"
med hummerhaler, små grøntsager, friske skud
& grøn olie
Hertil: Catarratto Fabrizio Vella Orangevin

***

Marineret gedeost i tusindblade
med sprøde salater & saltede nødder
Hertil: Crémant d'Alsace, Brut, Muré

***

Gratineret canneloni a la Rossini
med tomat, bagte peberfrugter & muskat
Hertil: Louis Andrieu, Orange Amber, Famillie Fabre

***

Langtidsstegt grisebryst med rosmarin,
tørrede abrikoser & couscous
Hertil: Santa Sofia Valpolicella Ripasseo Superiore

***

Lakridsis & hindbærmousse
med hvid chokolade
Hertil: Møllehusets egen Øllikør

kr. 550,- pr. person