Vildtcharcuteri fra Bangsbo

Hjemmelavede lækkerier fra Bangsbo


OM PAKKEN
I vores pakke Vildtcharcuteri fra Bangsbo har vi samlet alle vores hjemmelavede favoritspecialiteter fra Bangsbo. Alt er lavet fra bunden her på Restaurant Møllehuset af vores dygtige kokke, og alle råvarer stammer fra vores smukke lokalområde. Hjortevildtet, der indgår som hovedingrediens i vores Vildtcharcuteri, stammer fra Bangsbo Dyrehave. Hjortetvildtet lever under gode forhold og lever af føde fra skoven, men bliver i vinterhalvåret fodret med blandt andet wrap baller, da der ikke er nok føde til dyrene hele året. Hvert år reguleres bestanden for at sikre skovbruget. Her på Restaurant Møllehuset aftager vi størstedelen af hjortevildtet, og bruger det blandt andet til at fremstille vores populære charcuteri.

PRAKTISK
Med Vildtcharcuteri fra Bangsbo får du et udvalg af hjemmelavede lækkerier af høj kvalitet. Charcuteriet kommer frisk fra produktion og kan sagtens tåle at blive frosset ned. De forskellige slags charcuteri er pakket i pålægsposer, og æblechutneyen samt Karl Johan mayoen kommer i en plastikbeholder. Uåbnet i køleskab er holdbarheden på charcuteriet op til fire uger. Har du først åbnet varerne, kan det holde i op til en uge i køleskab. Uåbnet kan Æblechuthey og Karl Johan mayo holde sig i op til tre måneder i køleskab, men skal spises indenfor en uge efter åbning ved opbevaring i køleskab. Pak altid varerne ud og kom dem direkte i køleskab eller på frost, når du kommer hjem.

Vildtcharcuteri fra Bangsbo bliver vakuumpakket separat og du modtager den samlede pakke i en pose af genanvendt papir.

Hvis vores retningslinjer for opbevaring af varerne ikke overholdes, kan vi ikke garantere for varernes friskhed og kvalitet, og kan derfor ikke kreditere evt. varer, der er blevet dårlige. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 43 44 00.

BESTILLING & BETALING
Bestil din Vildtcharcuteri fra Bangsbo ved at klikke videre til vores online shop. Pakken skal bestilles minimum 2 dage før, du ønsker at afhente den, da enkelte varer evt. skal fremstilles eller klargøres.

Varerne kan også bestilles enkeltvis på vores online shop. Vær dog opmærksom på, at der også kan være leveringstid på nogle af de enkelte varer.

Samlet pakke

100g lufttørret krondyrnakke
100g røget dyrekølle
100g vildtchorizo
100g vildtspegepølse
100g vildtpaté
100g æblechutney
100g Karl Johan mayo

Kr. 110,- for samlet pakke