Plantebaseret kost & klima

Onsdag den 29. maj kl. 18.00 på Restaurant Møllehuset

Kom med til et spændende arrangement, hvor vi sætter fokus på den plantebaserede kost og klima. Bliv klogere på den plantebaserede kost og få inspiration til lækre, grønne retter der gør gavn både for din sundhed og miljøet.

Vi har inviteret klinisk diætist, Tina Beermann fra Greensoul til at holde et spændende foredrag om plantebaseret kost. Hvad er plantebaseret kost? Hvad er de sundhedsmæssige fordele og hvilken indvirkning har det på vores klima at spise plantebaseret? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som vil blive besvaret under foredraget.

Program:

kl. 18.00: Foredrag v/ klinisk diætist Tina Beerman om plantebaseret kost & klima

kl. 19.00: Spining: Veganske retter på buffet

Book din billet her

Om foredragsholder: Tina Beermann

Tina Beermann har arbejdet med ernæring i hospitalsvæsenet igennem mere end 11 år, heraf 10 år som ledende klinisk diætist på Aalborg Universitetshospital. Hun har derigennem en solid erfaring med diætbehandling indenfor såvel livsstilsrelaterede sygdomme, som mere akutte og infektiøst betingede lidelser hos både børn og voksne.
Som autoriseret klinisk diætist arbejder Tina udfra en evidensbaseret, videnskabeligt funderet tilgang til diæt- og kostråd, samt livsstilsændringer.


Jeg lever selv vegansk af dyreetiske årsager og fordi en vegansk, plantebaseret kost er et af de sundeste kostvalg man kan tage i forhold til forebyggelse af livsstilssygdomme og generelt velvære.

Tina Beermann, www.greensoul.dk

Baren åbner for køb af drikkevarer en halv time inden foredraget starter.

Efter foredraget serverer vi et udvalg af spændende vegaske retter på buffet. (Ganske få vegetariske retter vil forekomme, de vil være klart markerede som vegetariske).

Menu

Buffeten indeholder blandt andet:

Porreterrine med avocadosalsa & ærteskud

Tomat-agurkecarpaccio med tofu, æble-gulerodschutney & små salater

Asparges “vinaigrette”

Grøntsager i filodej med krydderurtesauce

Krydret “Thaisuppe” med kokos & glasnudler

Grøntsagsmoussaka med auberginer, courgetter & tomat

“Bygotto” med svampe, pinjekerner, basilikum & soyafløde

Vegetarisk shepherd’s pie

“Veggiebøf” på chilispidskål

Marinerede salater

Nye kartofler vendt med krydderurter & olivenolie

Chokolademousse med friske jordbær

Pris kr. 250,- pr. person inkl. spisning

Vi glæder os til at byde indenfor til et spændende arrangement fyldt med inspiration til klimavenlig kost.

Book din billet her