Menu

Velbekomme!

På Restaurant Møllehuset er dine smagsløg i centrum og du får en spænende madoplevelse ud over det sædvanlige. Her er kælet for detaljen, og du går ikke sulten fra bordet. Der serveres mad med dansk grundtone, hvor alle råvarer er nøje udvalgte og indgår i perfekt samspil. Råvarerne stammer gerne fra den lokale natur og der sættes en ære i det gode håndværk, hvorfor alt er lavet fra bunden.

Hvad enten du ønsker at spise en god frokost eller gerne vil nyde en aftenmenu med flere retter, lover vi, at kvaliteten er i orden og vores service er i top.

Til frokost serverer vi klassiske retter fra vores krokort. Hver aften fra tirsdag til lørdag kan du bestille fra vores a la carte menu, tavlemenu, som er en sæsoninspireret menu med op til 3 retter. Vi tilbyder også en børnemenu, når de små størrelser er med i byen.  

Vi tilbyder naturligvis også et udvalg af vine og andre drikkevarer til vores retter. Vores drikkekort indeholder en oversigt over vores udvalg af drikkevarer, herunder både specialøl, kaffe og snaps. Ønsker man et godt glas vin, har vi et stort udvalg på vores Vinkort. Til Årstidens menu anbefaler vi at tilkøbe en vinmenu, som vores sommelier har sammensat således at vinene akkompagnerer retterne på bedste vis.

Madallergier & særlige præferencer

De fleste af vores retter kan laves således at de er gluten- eller laktosefrie, og vi tager også gerne højde for andre madallergier, så længe det oplyses i forvejen.

Vi laver gerne veganske og vegetariske udgaver af vores retter, dog ser vi helst, at det oplyses på forhånd ved bestilling af bord, så vi kan være fuldt forberedte og yde den bedste service for jer.