Наши партнеры

Juletavlen

Tirsdag – lørdag fra kl. 17.00

I julesæsonen er vores vante Tavlemenu skiftet ud med Juletavlen. Juletavlen skifter fra uge til uge og er tilberedt af sæsonens lækre, friske råvarer fra lokale producenter i Nordjylland. Alt er lavet fra bunden med fokus på at levere smagen af jul.


Uge 48

Cremet græskarsuppe med “müsli” af sprød bacon,
grædkarkerner & flæskesvær, hertil hvidløgsbrød

***

Kalvetounedos på ragout af Karl Johan svampe,
fattigmandsasparges & kartoffelmousseline

***

“Tarte Tatin”
Klassisk fransk æblekage med vaniljeiscreme


Uge 50

Røget krondyrkølle fra Bangsbo med kvædechutney,
“sweet potato” chips & små salater

***

Svinemørbrad “Saltimbocca” & sprød rulle
med marsalasauce, vinterspinat & kartoffelgnocchi

***

Mandelquiche med “broken gel af hindbær” & appelsiniscreme

Uge 49

Varmrøget laks i kraftig sauce
med bagte peber & ristet grønkål

***

Rosastegt andebryst & konfiteret lår med grøn peberkornssauce, balsamicopære, grønt & kartoffelklatkager

***

“Sprød” romkugle med blød kirsebærkerne
& pistacie/creme fraiche iscreme


Uge 51

Hummerfarseret rødtunge & stegt kammusling
i hummerskum med krydderurter

***

Entrecôte “Mont d’Or”
gratineret med lufttørret skinke og fransk “juleost”,
kraftig rødvinssauce, vintergrønt & kartoffeltilbehør

***

Snebold på brombærkompot med safran-kokosiscreme

2 retter kr. 270,-
3 retter kr. 345,-