Tirsdag – lørdag fra kl. 17.00
I julesæsonen er vores vante Tavlemenu skiftet ud med Juletavlen. Juletavlen skifter fra uge til uge og er tilberedt af sæsonens lækre, friske råvarer fra lokale producenter i Nordjylland. Alt er lavet fra bunden med fokus på at levere smagen af jul.
Uge 48
Cremet græskarsuppe med “müsli” af sprød bacon,
grædkarkerner & flæskesvær, hertil hvidløgsbrød
***
Kalvetounedos på ragout af Karl Johan svampe,
fattigmandsasparges & kartoffelmousseline
***
“Tarte Tatin”
Klassisk fransk æblekage med vaniljeiscreme
Uge 50
Røget krondyrkølle fra Bangsbo med kvædechutney,
“sweet potato” chips & små salater
***
Svinemørbrad “Saltimbocca” & sprød rulle
med marsalasauce, vinterspinat & kartoffelgnocchi
***
Mandelquiche med “broken gel af hindbær” & appelsiniscreme
Uge 49
Varmrøget laks i kraftig sauce
med bagte peber & ristet grønkål
***
Rosastegt andebryst & konfiteret lår med grøn peberkornssauce, balsamicopære, grønt & kartoffelklatkager
***
“Sprød” romkugle med blød kirsebærkerne
& pistacie/creme fraiche iscreme
Uge 51
Hummerfarseret rødtunge & stegt kammusling
i hummerskum med krydderurter
***
Entrecôte “Mont d’Or”
gratineret med lufttørret skinke og fransk “juleost”,
kraftig rødvinssauce, vintergrønt & kartoffeltilbehør
***
Snebold på brombærkompot med safran-kokosiscreme
2 retter kr. 270,-
3 retter kr. 345,-