Julekassen

Hjemmelavede julelækkerier af Nordjyske råvarer


OM KASSEN
Vores Julekasse indeholder alle vores favoritter af hjemmelavede julelækkerier. På Restaurant Møllehuset laver vi vores produkter fra bunden. Vi sætter en ære i at udvikle vores metoder med fokus på at benytte lokale råvarer fra Nordjylland og gerne fra Bangsbo. Med vores Julekasse får du et udvalg af julegodter, der er lavet helt fra bunden med respekt for de gode, danske traditioner.

PRAKTISK

Med Julekassen får du et udvalg af hjemmelavede juleprodukter. Produkterne kan sagtens tåle at blive frosset ned. De forskellige slags kød er vakuumpakket, og anderilette og -leverpaté kommer i glasbeholdere, som også kan tåle at komme på frost. Holdbarheden på kødvarerne samt den røgede laks optøet i køleskab er op til en uge, mens anderilette og -leverpaté kan holde i 2 uger i køleskab. De hjemmesyltede rødbeder har en holdbarhed på ca. 3 måneder, mens småkagerne gerne skal spises indenfor en uges tid. Pak altid varerne ud og kom madvarerne direkte i køleskab eller på frost, når du kommer hjem.

Modtager du kødvarerne i flamingokasse eller trækasse, ønsker vi os gerne denne emballage retur, så vi kan genanvende det.

Hvis vores retningslinjer for opbevaring af varerne ikke overholdes, kan vi ikke garantere for varernes friskhed og kvalitet, og kan derfor ikke kreditere evt. varer, der er blevet dårlige. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 43 44 00.

BESTILLING & BETALING

Bestil din Julekasse ved at klikke videre til vores online shop. Kassen skal bestilles minimum 2 dage før, du ønsker at afhente den, da enkelte varer evt. skal fremstilles eller klargøres.

SAMLET KASSE

500g Hamburgerryg
90g Andeleverpaté
90g Anderilette
200g Hjemmerøget bacon
200g Hjemmerøget laks
300g Hjemmelavet medister
100g Hjemmesyltede rødbeder
100g Hjemmebagte småkager
1 flaske rødvin

Kr. 545,- for samlet kasse