Møllehusets julebuffet med underholdning

Lørdag den 28. november & lørdag den 5. december 2020

I år byder vi indenfor til årets julefrokoster med et lidt anderledes koncept, hvor der er taget højde for retningslinjerne for COVID19.

Istedet for vores populære Julebuffet med musik, har vi i år valgt at lave Julebuffet med underholdning, hvor der er fokus på “siddende” fest. Der vil i år altså ikke være mulighed for at danse, som vi plejer, fordi vi skal sørge for at holde god afstand til hinanden og imellem selskaberne. Vi håber dog, at vores underholdning alligevel kan give anledning til en rigtig sjov og hyggelig aften.

Der vil aftenen igennem altså både være musikalsk underholdning i form af hyggelig stemningsmusik v/ Jeppe Lindby med band. Vi sørger desuden for, at have mange små lokaler til rådighed, så man kan sidde adskilt, og der vil ligeledes også være flere små buffeter – vi overholder naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer for servering af mad på buffet. Der vil være afspritningsstationer til rådighed, og vores personale vil hele aftenen sørge for, at alle de nødvendige forholdsregler bliver overholdt – ligesom der vil være begrænsning på hvor mange og hvor længe man må opholde sig baren ad gangen.

AFTENENS PROGRAM

Kl. 16.30: Ginsmagning inkl. velkomstdrink (skal forudbestilles til kr. 199,- pr. person)
Kl. 17.30: Julebuffet
Kl. 20.00: Musikalsk underholdning

Bestil eller hør nærmere på tlf. 98434400
Eller send os en mail på fest@mollehuset.dk

I kan altså roligt nyde en festlig aften sammen i sikre rammer hos os på Restaurant Møllehuset!

Traditionel julebuffet & underholdning
kr. 300,- pr. person

Tilkøb ginsmagning af udvalgte luksusgin fra kl. 16.30 & velkomstdrink
kr. 199,- pr. person

Tilkøb drikkevarer ad libitum under spisning (eksklusiv. drinks og cocktails)
kr. 295,- pr. person

(Fredage uden underholdning kan bookes til kr. 250,- pr. person)

Menu

Marinerede sild & kryddersild med karrysalat & groft rugbrød

Varm- og koldrøget laks frisk fra rygeovnen på edamamebønnesalat med krydderyoghurt

Skaldyrssymfoni med grønne asparges

Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade

Klassiske tarteletter med høns i asparges

Griserilette med enebær & hasselnødder

Røget flæsk med cornichoner & syltede løg

Møllehusets juleleverpostej med sprød bacon & champignoner

Svinekam stegt med æbler, rødløg & årets julebryg
hertil hjemmelavet julerødkål, krydret med nelliker & appelsin

Traditionel grønlangkål & stuvet hvidkål

Hjemmelavet julemedister & letsaltet skinke

Sukkerbrunede kartofler

sennep, hjemmesyltede rødbeder & kanelsukker

Hjemmelavet “Vildtgriller” med brasede kartofler

Ris à la mande med kirsebærsauce

Dansk bondebrie med portvinssyltede abrikoser & svesker

Frisk frugt

Hjemmebagt brød & smør

Kaffe & the