Наши партнеры

Julefrokost for hele familien

Søndag den 29. november samt søndag den 6. & 13. december 2020

Traditionen tro inviterer vi indenfor til adventshygge med julefrokost for hele familien 3 søndage i træk fra kl. 11.30. Vi starter med en krus varmt gløgg og julesmåkager, inden vi serverer vores traditionelle julebuffet.

Vi skruer helt op for den gode stemning, når vi i år kan præsentere sanger Amalie Thørholm som hyggelig underholdning. Amalie Thørholm er sanger og sangskriver og er for alvor ved at slå sit navn fast på den danske musikscene med sin egen dansksprogede popmusik, der høster stor succes på landets radiokanaler og streamingtjenester.

Amalie Thørholm er født og opvokset i Frederikshavn, og hun glæder sig til at give hele familien  en musikalsk oplevelse.

Jeg kan huske, at jeg som barn hvert år i december var med mine bedsteforældre til juletræsarrangement i Møllehuset, og jeg glæder mig til sammen med Lasse at levere en masse dejlig julemusik, som forhåbentlig kan få Møllehusets gæster i julestemning

Med sig på Møllethuset har Amalie sin faste guitarist Lasse Baggenæs, og repertoiret vil være kendte julesange og helt sikkert også et par overraskelser. 

Find Amalie på Instagram, Facebook og lyt til hendes musik på Spotify.


COVID19: Vi overholder naturligvis alle sundhedsmyndighedernes retningelinjer ift. COVID19, bærer mundbind, og søger for, at der er god afstand imellem borde og selskaber, ligesom det vil være muligt at booke eget lokale til spisning. Der vil være flere små buffeter, og retningslinjerne for servering af mad på buffet er der ligeledes taget højde for. Vi stiller afspritningsstationer til rådighed på toiletter og flere steder i huset, og vores personale vil løbende sørge for, at alle nødvendige forholdsregler bliver overholdt. Vi håber, at I sammen med os vil sørge for at holde afstand og passe på hinanden. På forhånd tak for jeres hjælp og forståelse – og husk mundbind, når I besøger os!

DAGENS PROGRAM

11.30: Velkommen med varm gløgg og julesmåkager
12.00: Stor julebuffet
14.00: Amalie Thørholm spiller hyggelig musik

Bestil eller hør nærmere på tlf. 98434400
Eller send os en mail på fest@mollehuset.dk

TRADITIONEL JULEBUFFET INKL. GLØGG & JULESMÅKAGER & LÆKKER MUSIK V/ AMALIE THØRHOLM
KR. 225,- PR. PERSON

Menu

Marinerede sild og kryddersild med karrysalat og groft rugbrød
Kold fiskesymfoni ”Alt godt fra havet” med krydderyoghurt

Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade  
Klassiske tarteletter med høns i asparges
Hjemmelavet juleleverpostej med sprød bacon og champignoner   Flæskesteg med æbler, rødløg og årets julebryg
hertil hjemmelavet julerødkål, krydret med nelliker og appelsin
Traditionel grønlangkål og stuvet hvidkål
Julemedister, frikadeller og letsaltet skinke sukkerbrunede kartofler sennep, hjemmesyltede rødbeder og kanelsukker

Ris à la mande med kirsebærsauce
Frisk frugt

Hjemmebagt brød og smør

Kaffe & the