Vin i Bangsbo d. 13. april

med “Down Under” tema!

Kom til Vin i Bangsbo d. 13. april og oplev 7 udsøgte australske vine i kombination med 7 nyfortolkede australske nationalretter!

Menu

Grashopper i teriaki
Hertil: Omni Spark, Brut IVW

 

***

 

Krokodillecarpaccio i chili-ingefærmarinade
med syltede grønne tomater & sikiso karse
Hertil: Tournon Mathilde Viognier/Marsanne 2015

 

“Billabong Chowder”
Skaldyrssuppe med muslinger, rejer & urter
krydret med safran & hummerships
Hertil: Soumah Yarra Valley, Chadonnay 2015

 

***

 

Citrongræsmarineret kylling rullet i vinblade
med mangosalsa & sød kartoffelmash
Hertil: Soumah Yarra Valley, Pinot Noir 2015

 

Braiseret kængurutykstegsfilet på linse “cake”
med kraftig sauce & sur-sød gulerødder
Hertil: Thorne Clarke, Shiraz 2015

 

Souffleret hestefilet med ramsløg
på stuvede edamamebønner
Hertil: 2013 Heartland, Director’s Cut, Cabernet Sauvignon

 

***

 

Sheppy Blue med kiwimarmelade & majsbrød
Peter Lehmann, The King Port

 

kr. 495,- pr. kuvert

Bestil din billet på 98 43 44 00.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften. G’Day Mate!