Menuforslag

Møllehuset hovedret

Her finder du menuforslag til henholdsvis buffet, 3-retters menu & 4-retters menu, men vi sammensætter naturligvis gerne en menu efter dine ønsker. Du er altid venkommen til at kontakte os for en samtale om din fest. Vi leverer også gerne maden ud af huset.

BUFFET


 

 Buffet 1 

Røget dyrekølle
med purløgsrøræg & små salater
Læsørejer
med hjemmelavet mayonnaise & grønt
Gravad laks
med sennepsdressing &
marinerede grønne asparges
Fiskefileter
med møllehusets remoulade & citron
Hjemmelavet leverpostej
med bacon & champignons
***
 Klassisk mørbrad beuf
med bløde løg & skysauce
Letsaltet skinke med sprød svær
Rosastegt kalvefilet med sauce bearnaise
Flødekartofler & baconstegte kartofler
Marinerede salater
***
Bærtrifli
Frisk frugtsalat
Vanilleis
***
Brød & smør

 

Pris pr. kuvert    kr. 320,-
(min. 15 kuverter)

Buffet 2

Duet af varm- og koldrøget laks
frisk fra rygeovnen med syltede grønne tomater & krydderyoghurt
Skaldyr vendt med hytteost & mild chili
toppet med sprøde salater
Kold kalkunbryst i rosmarinfrakke på bagte grøntsager 
Vildtfrikadeller med sur-sød kartoffelsalat
Fiskeragout i karrycreme med grøntsager & sprøde forårsruller
***
Langtidsstegt filet af frilandsgris med svampesauce
Bariseret kalveculotte i estragoncreme
Små kartofler stegt med timian
Marinerede sæsonsalter
***
"Apfelstrudel"
Æbler i filo med vaniljesauce
Chokoladefontæne med frisk frugt
Bondebrie med tilbehør
***
Brød & smør

 

Pris pr. kuvert   kr. 340,-
(Min. 15 kuverter)

Buffet 3

"Vitello Tonnato" - Kalv i tun med små grøntsager
"Proscuitto" - Lufttørret skinke med små oliven, soltørret tomat & borretane løg
"Frutti de mare"- scampi, muslinger & blæksprutter vendt med olivenolie, hvidløg & krydderurter
Fiskelasagne med spinat, grøntsager & basilikum
***
"Piccata Milanaise" - små schnitzler vendt i æg & parmesan med tomatsauce
"Carne" - oksefilet med hvidløg & timian, hertil skysauce
"Risotto" - cremet risotto med svampe, pesto & kylling
"Verdure" - rodfrugter i balsamico & olivenolie
"Insalate Diverse" - et udvalg af marinerede salater
"Patate con erbe" - krydderkartofler
***
"Tiramisu" med vanilje & flødeost
"Tarte de Limone" - citrontærte med marengs
"Frutta Fresca" - marineret frisk frugt
"Formaggio" - gorgonzola med syltede figner
***
Brød & smør

 

Pris pr. kuvert   kr. 345,-
(Min. 15 kuverter) 

3-retters menu


 

Menu 1

Rødspættefilet i panko
på honning-citronmarinerede asparges & salater

***
Svinefilet i urtepanade med champignonsauce,
årstidens friske grøntsager & kartofler

***
Romfromage med fyldte vandbakkelser & kirsebærkompot

kr. 285,-
(Min. 15 kuverter)

Menu 2

Briochetoast med pulled dådyr fra Bangsbo,
krydret med ingefær og friske skud
***
Souffleret kalvebryst med estragonsauce, spidskål & kartoffelstrudel
***
Jordbærtrifli med mynte & marcipanmarkroner

 

kr. 285,-
(Min. 15. kuverter)

Menu 3

”Skaldyrcocktail”
skaldyr på marinerede artiskokker, hummermayonnaise & små salater
***
Sprængt kalvebryst med peberrodsauce,
glaserede rodfrugter & persillekartofler
***
Vanillepocheret pære med hjemmelavet parfait
& chokoladesauce

kr. 285,-
(Min. 15 kuverter)

Menu 4

Letrøget laks med syrnet fløde, avocadosorbet
& små salater i balsamicovinaigrette
***
Oksesteg på gammeldags manér
med glaserede perleløg, friske grøntsager
skysauce, hjemmelavet agurkesalat & persillekartofler
***
Hvid chokolademousse med syltede appelsiner & biscotti

kr. 305,-
(Min. 15 kuverter)

Menu 5

Pocheret skærising & glaserede Matane rejer
i butterdej med hummersauce & spirer
***
Kalvesteg stegt som vildt a la Møllehuset
med flødesauce, waldorfsalat, torvets grønt,
hjemmelavet surt & små stegte kartofler
***
”Fru Jelsbaks søde fristelser”
lun bagt æblekage, hjemmelavet is & frisk frugtsalat

kr. 305,-
(Min. 15 kuverter)

Menu 6

Slagter Munch’s Skagensskinke
med fennikelcrudite & ristede græskarkerner i granatæbledressing
***
Rødvinsbraiseret dyrekølle & små vildtfrikadeller
med sæsonens svampe, grøntsager & timiankartofler
***
Vanille creme bruleé med pocheret mango & sorbet

kr. 305,-
(Min. 15 kuverter)

Menu 7

Citronbagt center cut af lyssej på lun kartoffelvaffel
med sur - sød ratatouillesalat
***
Kalvefilet stegt med hvidløg & timian,
kraftig østershattesauce, torvets grønt & små kartofler
***
Chokoladebrownie
med hjemmelavet vanilleis & flamberet ananas

kr. 330,-
(Min. 15 kuverter)

Menu 8

Variation af grillet tun & kammusling med
syltede blomkål, blomkålspure, spirer & fibermelba
***
”Filet & inderlår”
Rosastegt oksefilet & roulade af inderlår med rødvinssauce,
grøntsagsbuket & pommes rissolles
***
Lun kvarksouffle 
med hindbærspoom & flap jacks

kr. 330,-
(Min. 15 kuverter)

Menu 9

Kold fiskesymfoni
på marinerede julienneurter med aiôli
***
Dådyrfilet i rosmarinfrakke
med portvinssauce, friske grøntsager
& små kartofler vendt med persille
***
Gateau Marcel
med cassisblommer & sorbet

kr. 345,-
(Min. 15 kuverter)

Menu 10

Marinerede King Prawns med safranmayonnaise,
avocado-myntesalsa & krydderurtesalat
***
”Duet af kalv”
rosastegt mørbrad & braiseret bryst
med torvegrøntsager, estragonsauce & kartoffellasagne
***
”Gustav Wied’s Variation af skovbær”
hindbær - panna cotta, blåbærsorbet
& brombær cup cake

kr. 345,-
(Min. 15 kuverter)

4-retters menu


 

Menu 11

Grillet hvid fisk i skummende skaldyrsbisque
med ”chilimango”, trøffelolie & krydderurter
***
Capaccio af okseinderlår & foir gras
med balsamico, figner & brioche
***
Rosastegt kalvemørbrad & braiseret kæbe
med kraftig madeirasauce, kålruller
bagte blommetomater & kartoffeltortilla
***
Franske vafler med æblekompot,
æbleiscreme & passionsfrugtsauce

kr. 400,-
(Min. 15 kuverter)

Menu 12

"Seafood Salad"
med jonfruhummer, kammuslinger & gambas
på belugalinser med grøn mayo & crudité
***
Perlehøne "au vin"
med østershatte i butterdejstartelet
***
”Variation af dådyr”
Rosastegt filet, braiseret bov & kryddercrepinette
med blomkålspure, sæsongrønt & kartoffel i filodej
***
Mazarinkage med græskarkernekrokant,
"broken gel" & appelsinsorbet
kr. 400,-
(Min. 15 kuverter)
Min. 15 kuverter 
Priserner er forbeholdt ændringer og er gældende fra januar 2018