Menuforslag

Møllehuset hovedret

Her finder du menuforslag, men vi sammensætter naturligvis gerne en menu efter dine ønsker. Du er altid venkommen til at kontakte os for en samtale om din fest. Vi leverer også gerne maden ud af huset. 

Tre retters menu

Menu 1
Rødspættefilet i panko
på honning-citronmarinerede asparges & salater

***
Svinefilet i urtepanade med champignonsauce,
årstidens friske grøntsager & kartofler

***
Romfromage med fyldte vandbakkelser & kirsebærkompot

 

Menu 2
Terrine af Bangsbovildt
med svampetoast & ananaschutney

***
Langtidsstegt kalkuncuvette
med estragonsauce, spidskål & kartoffelstrudel
***
Hvid chokolademousse
på syltede appelsiner og sprødt

Menu 3
”Skaldyrcocktail”
skaldyr på marinerede artiskokker, hummermayonnaise & små salater
***
Sprængt kalvebryst med peberrodsauce,
glaserede rodfrugter & persillekartofler
***
Vanillepocheret pære med hjemmelavet parfait
& chokoladesauce

 
Menu 1-3   kr. 280,-
(Min. 15 kuverter)
 
 
 
Menu 4
Letrøget laks med syrnet fløde, avocadosorbet
& små salater i balsamicovinaigrette
***
Oksesteg på gammeldags manér
med glaserede perleløg, friske grøntsager
skysauce, hjemmelavet agurkesalat & persillekartofler
***
Vanille Tiramisu med likørmarineret frisk frugt

Menu 5

Pocheret skærising & glaserede Matane rejer
i butterdej med hummersauce & spirer
***
Kalvesteg stegt som vildt
med flødesauce, waldorfsalat, torvets grønt,
hjemmelavet surt & små stegte kartofler
***
”Fru Jelsbaks søde fristelser”
lun bagt æblekage, hjemmelavet is & frisk frugtsalat

Menu 6

Slagter Munch’s Skagensskinke
med fennikelcrudite & ristede græskarkerner i granatæbledressing
***
Rødvinsbraiseret dyrekølle & små vildtfrikadeller
med sæsonens svampe, grøntsager & timiankartofler
***
Vanille creme bruleé med orangemarineret mango & sorbet
Menu 4-6   kr. 300,-
(Min. 15 kuverter)

Menu 7

Citronbagt center cut af lyssej på lun kartoffelvaffel
med sur - sød ratatouillesalat
***
Kalvefilet stegt med hvidløg & timian,
kraftig østershattesauce, torvets grønt & små kartofler
***
Chokoladebrownie
med hjemmelavet vanilleis & flamberet ananas

 

Menu 8
Variation af ”Wasabi” laks & grillet kammusling i terrine
hertil små salater & krydderurtemousseline
***
”Filet & inderlår”
Rosastegt oksefilet & roulade af inderlår med rødvinssauce,
grøntsagsbuket & pommes rissolles
***
Lun souffleret limetærte
med daddeliscreme & cassisblommer

 

Menu 7-8   kr. 325,-
(Min. 15 kuverter) 
 
Menu 9
Kold fiskesymfoni
på marinerede julienneurter med aiôli
***
Dådyrfilet i rosmarinfrakke
med portvinssauce, friske grøntsager
& små kartofler vendt med persille
***
Arme riddere & letfrossen chokoladebudding
med solbærmarinadeMenu 10
Marinerede King Prawns med safranmayonnaise,
avocado-myntesalsa & krydderurtesalat
***
”Duet af kalv”
rosastegt mørbrad & braiseret bryst
med torvegrøntsager, estragonsauce & kartoffellasagne
***
”Gustav Wied’s Variation af skovbær”
hindbær - panna cotta, blåbærsorbet
& brombær cup cake

 

Menu 9-10   kr. 340,-
(Min. 15 kuverter) 
Priserne er gældende fra januar 2017 dog forbeholdt ændringer 

Fire retters menu

Menu 11
Grillet hvid fisk i skummende skaldyrsbisque
med ”chilimango”, trøffelolie & krydderurter
***
Terrine af kronvildt fra Bangsbo & Foie gras
med balsamico - figner & brioche
***
Rosastegt kalvemørbrad & braiseret kæbe
med kraftig madeirasauce, kålruller
bagte blommetomater & kartoffeltortilla
***
Fyldig chokoladekage med æbleiscreme & sød kiwichutney

Menu 12
Salat af sort hummer

med avocado & sprød lyssejtatar
***
Kanin Beignets på bel ugalinser
med blommesauce
***
”Variation af dådyr”
Rosastegt filet, braiseret bov & kryddercrepinette
med blomkålspure, sæsongrønt & kartoffel i filodej
***
Brændt spekulatiuscreme
med hindbærsorbet & sprød karamelbanan

Menu 11-12   kr. 400,-
(Min. 15 kuverter)
Priserne er gældende fra januar 2017 dog forbeholdt ændringer.

Buffet

 Buffet 1 - Dansk Buffet
Røget dyrekølle
med purløgsrøræg & små salater
Læsørejer
med hjemmelavet mayonnaise & grønt
Gravad laks
med sennepsdressing &
marinerede grønne asparges
Fiskefileter
med møllehusets remoulade & citron
Hjemmelavet leverpostej
med bacon & champignonsKlassisk mørbrad beuf
med bløde løg & skysauce
Letsaltet skinke med sprød svær
Rosastegt kalvefilet med sauce bearnaise

Flødekartofler & baconstegte kartofler
Marinerede salater

Kold Grand Marnier souffle
Frisk frugtsalat
Vanilleis

Brød & smør

Pris pr. kuvert    kr. 310,-
(Min. 15 kuverter)

Buffet 2
Duet af varm- og koldrøget laks
frisk fra rygeovnen med marinerede agurker & krydderyoghurt
Skaldyr vendt med hytteost & mild chili
toppet med sprøde salater
Udvalg af havets fisk
på ærtesalat med sauce vert
Hjemmelavet vildtterrine & lune kyllinge ”drumsticks” på bagte grøntsager
Ovnbagt sæsonfisk & sprøde forårsruller på bladgrønt i kokos-karrycremeLangtidsstegt filet af frilandsgris med kraftig svampesauce & grøntsager
Krydret okseinderlår på ratatouille
med friske krydderurter

Små kartofler stegt med timian

Salatbuffet:
Karry-kartoffelsalat
Marinerede sæsonsalater & torvets grønt

Vanille Tiramisu
Chokoladefontæne med frisk frugt
Bondebrie med tilbehør

Brød & smør

Pris pr. kuvert   kr. 340,-
(Min. 15 kuverter)

Buffet 3
Hvedewraps med røget laks,
ruccola & hytteost
Lufttørret skinke med små oliven,
soltørret tomat & borretane løg
Ravioli med grillede kæmperejer, artiskokker & spinat
Kolddampet fisk med hummermayonnaise & små salaterLun Chimichanga
med avocadosalsa, yoghurt & tomat
Paella
med kylling, skaldyr, grønt, safran & ribs
Grillet ”Colorado Roast”
Svinemørbrad ”Vindaloo” i stærk sauce
Rodfrugter i valnøddebalsamico
Pommes rösti

”Tzatziki” agurker
Marinerede kikærter
Sur-søde gulerødder & sprøde salater

Chokoladebrownie
Crumble cake
Frisk frugtsalat
Chai the creme
Udvalg af oste med tilbehør

Brød & smør

Pris pr. kuvert   kr. 345,-
(Min. 15 kuverter) 
Priserne er gældende fra januar 2017 dog forbeholdt ændringer