Sæsonmenu

 

 

Som noget nyt har vi to sæsonmenuer
-en med kød & en med fisk

Miks gerne retterne som du har lyst

 

 

 

Sæsonmenu

(kød)

 

 

Kold ærtesuppe med Champagne

myntepesto & svampecrouton

****

 

Tapastrilogi

dansk ”Lomo” ristet med melon og sesam,

falafel på syltede grønsager

sprød rulle med oksekød & bagte kryddertomater

****

 

Flamberet Entrecôte af kviehøjreb

med pebersauce, saltbagte sommerløg,

glaserede gulerødder & kartoffelgarniture

****

 

Mousse af gedefriskost krydret med rosa peber

& grøn aspargesiscreme i krokantkurv”

 

 

-------------------

 

Sæsonmenu

(fisk)

 

 

Laksecarpaccio med frisk basilikum

Ristede solsikkekerner & små salater vendt i olivenolie

****

 

Skindstegt kulmule på grillede courgetter

med sauce Hollandaise & krydderurter fra Bangsbo

****

 

Farseret Frederikshavner rødspætte i panko

med persille – hummerskum, torvegrønsager

& kartoffeltilbehør

****

 

”Variation af jordbær” 

marinerede jordbær i krustade,

cremet jordbærsavarin

& jorbærsorbet på chokoladehavregryn

 
 
 

 

 

2 retter kr. 260,-

3 retter kr. 335,-

4 retter kr. 395,-

 

 

Ultimate Web