Sæsonmenu

Fra kl. 17.00

Gældende fra 4. april

 Prøv én af vores udsøgte sæsonmenuer

Fisk

 

Laksecarpaccio rullet med dild,
marineret tagliolini & skud

 

***

 

Kartoffelgnocchi
med kammusling, skum & spirer

 

***

 

Meunierestegt hellefisk
med spidskål, safransauce & polenta

 

***

 

Romsavarin
med glaseret ananas & kokosiscreme

Kød

 

Andeleverparfait
med rugbrødscrust & brioche

 

***

 

Dådyrskank-Gullasch
med eddikeroer & kartoffelfeuilleté

 

***

 

Côte du Boeuf (2 pers.)
af økologisk Angus fra Gyrup
med rødvinsjus, grønt & Yorkshire Pudding

 

***

 

Crottin Chavignol
med tørsaltet bacon & syltede grønne tomater

2 retter kr. 260,-
3 retter kr. 335,-
4 retter kr. 395,-