Sæsonmenu

Fra kl. 17.00

Gældende fra 21. august

Sæsonmenu – kød 

Cremet kartoffelsuppe
med müsli af tørsaltet bacon & græskarkerner

***

“Surf’n’Turf”
Variation af oksekød & gambas
serveret med sauce bearnaise, friske grøntsager
& kartoffeltilbehør

***

Blå kornblomst i Portvin
med rødløgsmarmelade & Naanbrød

***

Kvarksouffle med stikkelsbærkompot
& hjemmelavet sobet

Sæsonmenu – fisk 

Delice af løjrom
med syrnet fløde & Royal

***

Gambas i hvidløgssmør
med friske krydderurter & bruschetta

***

Øvnbagt lyssej & blåmuslinger
i sauce nage med grøntsager & kartoffeltilbehør

***

Pocherede blommer
med søde croutoner, kaneliscreme & æggelikør

2 retter kr. 260,-
3 retter kr. 335,-
4 retter kr. 395,-