Sæsonmenu

Fra kl. 17.00

Gældende fra 14. september

 Prøv én af vores udsøgte sæsonmenuer

Fisk

 

"Sesamtun"
med blomkåls Penna Cotta,
syltede blomkål & små salater

 

***

 

Skaldyrssouffle i skummende krabbebisque
med urter, hummerolie & spirer

 

***

 

Skindstegt rødfisk på ratatouilles
med grønt, brunet smør & kartoffeltilbehør

 

***

 

Chokoladefondant med lankridsblommer
& vaniljeiscreme

Kød

 

Terrine af foie gras & kalvebrissel
med hindbæremulsion & små salater

 

***

 

Kotelet af pattegris & langtidsstegt bryst
med Karl Johan svampesauce, rodfrugter
& kartoffeltortilla

 

***

 

Brie de Meaux med stikkelsbærmarmelade
& valnødde "shortbread"

 

***

 

Pæremazarin & syltede cognacpærer
med hjemmelavet pæresorbet

2 retter kr. 260,-
3 retter kr. 335,-
4 retter kr. 395,-