Sæsonmenu

Fra kl. 17.00

Gældende fra 6. november

 Prøv vores udsøgte julemenu

Julemenu

 

Carpaccio af rimmet Berberri andebryt
med soltørrede tranebær, bolsjebeder & hjertesalat

 

***

 

Varmrøget laks i kraftig glace
med julekrydderi, sauteret grønkål & chips
(kan vælges som hovedret)

 

***

 

Kalvesteak med sauce bearnaise,
vintergrønt & kartoffeltilbehør

 

eller

 

Vild fra Bangsbo i variation
Rosastegt filet, braiseret kølle & sprød rulle,
madeirasauce, grønt & kartoffelquenelles

 

***

 

Camembert bagt med calvados
hjemmelavdede grissini & små salater

 

***

 

Klassisk ris á la mande med brændt hvid chokolade,
saltede peanuts & hindbærsorbet

2 retter kr. 260,-
3 retter kr. 335,-
4 retter kr. 395,-