KROKORT

kl. 11.00-17.00

Krondyrkølle af Bangsbovildt frisk fra
rygeovnen med æblechutney,
små salater & sprødt
Freshly smoked Bangsbo Deer shank
with apple chutney, small salads & crisp
Rothirsch von Bangsbo frish aus dem Räucherofen
mit Apfelchutney, kleinen Salaten & knuspribes Zubehör 
kr. 130,- 

 

Surf 'n' Turf salat
Hvidløgsgambas & oksesteak på bladsalat
med karryolie og ristede kokosflager
Surf 'n'n Turf Salad - Gambas in garlic &
steak on lamb' lettuce with curry oil & roasted coconut flakes
Gambas mit Knoblauch & Beefsteak auf Feldsalat
mit curryöl & gerösteten Kokosraspeln
                            
kr. 155,-

 

Lunt græsk fladbrød med kyllingebryst
på chunkey mangosalsa med gedeost
& salat
Greek flatbread with chicken breast on chunky
mango sauce with goat cheese & salads
Greichisches Fladenbrot mit Hähnchenbrust auf
Mangosauce mit Ziegenkäse und Salat
                                                                                         
kr. 140,-

 

Møllehusets Stjerneskud
pandestegt og pocheret fiskefilet på
sprød crouton med rejer og cremet
hummersauce
"Møllehuset's Shooting Star" - pan-fried &
poached fillet of plaice on a crisp crouton with
shrimps in a creamy lobster sauce
"Møllehusets Sternschnuppe" - gebratene
und pochierte Schollenfilets auf knusprigem Crouton
mit Shrimps in cremiger Hummersauce
                                                                           
kr. 155,-

 

Klassisk Pariserbøf
med hjemmesyltede rødbeder,
peberrod, løg, capers & æggeblomme
"Parisian Toast" - freshly made beef burger
on pan-fried bread, served with capers, beetroots,
horseradish, onions & egg yolk
"Parisertoast" - Hacksteak auf Weißbrot mit
roter Bete, Meerrettich, Zwiebeln, Kapern & Eigelbe
kr. 150,-

 

Frederikshavner "Frokostspætte"
med tyttebær, persillekartofler
& brunet smør
"Frederikshavner" plaice, lunch size, pan-fried
with lingonberries & parsley potatoes
Scholle auf "Müllerin Art" mit klassischen
Beilagen
kr. 165,-
Frokostanretning
med kolde og lune retter
lavet på sæsonens friske råvarer
"Danish Lunch Platter" - specialities of the season
"Dänische Mittagsplatte" - zubereitet aus 
Spezialitäten der Saison
kr. 205,-

  

Klassisk æggekage med sprød bacon,
tomatsalat & groft rugbrød
Classic omelette with crispy bacon, tomato salad
& rye bread
Klassisches Omelett mit knusprigem Speck, 
Tomatensalat und Roggenbrot
kr. 125,-

 

"Veggie Burger"
Grøntsagsbøf i proteinbolle
med tomatfondue, grønt & fritter
"Veggie Burger" with vegetable "steak" in protein
bun with tomato fondue, greens & fries
"Veggie Burger" mit vegetarische Steak in Protein
Brot mit Tomatenfondue, Gemüse & Pommes
 kr. 130,-

 

Osteanretning
forskellige danske og/eller udenlandske
oste med udsøgt tilbehør og hjemmebagt
brød
Cheeses with delicious sides & bread
Käse mit exquisitem Zubehör & Brot
kr. 95,-

 

Dagens kage
med frugt og hjemmelavet is  
Cake of the day with fresh fruit &
homemade ice cream
Kuchen des tages mit frischen Früchten
und hausgemachten Eis   
                                        
kr. 55,-

 

Brunchtallerken (kl. 11-13, min. 2 couverter)
charcuteri, kold fisk, lun leverpostej
med sprød bacon & svampe, røræg med
små pølser, oste, sødt, brød & smør
Brunch platter with charcuteri, fish, cheese,
scrambled eggs & sausages, bread & butter
Brunch mit Rührei und Würstchen, Fish, Käse,
frischem Obst, Brot & Butter
Ekskl. drikkevarer
kr. 165,-
Børn u/ 12 år
kr. 125,-

Glutenfri

Kan laves glutenfri