Julebuffet

26. november, 3. december & 10. december

 

Marinerede sild & kryddersild med karrysalat & groft rugbrød

Koldrøget laks frisk fra rygeovnen på kikærtesalat med krydderyoghurt
Skaldyr vendt med artiskokker & asparges
Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade

Klassiske tarteletter med høns i asparges
Hjemmelavet sylte med cornichons, rodfrugter & små løg

Møllehusets juleleverpostej med sprød bacon & champignoner
Svinekam stegt med æbler, rødløg & årets julebryg
hertil hjemmelavet julerødkål, krydret med nelliker & appelsin

Traditionel grønlangkål & stuvet hvidkål
Julemedister & letsaltet skinke
sennep, hjemmesyltede rødbeder & kanelsukker

Vildtfrikadeller på stuvede kartofler

Ris à la mande med kirsebærsauce
Dansk bondebrie med portvinssyltede abrikoser & svesker
Frisk frugt

Hjemmebagt brød & smør

Kaffe & the

Musik fra kl. 18.00

Pris pr. kuvert kr. 295,-

Fredage u. musik kr. 265,-

 

Bestil bord på tlf. 98 43 44 00

OBS: kun plads til mindre selskaber uden musik 26. november