Påskebuffet

Skærtorsdag, langfredag, påskelørdag & påskedag
kl. 12.00-15.00

Menu

2 slags sild med karrysalat

Fisk- & skaldyrssymfoni med løgcreme & krydderurter

Kyllingeschnitzel med citron, persille & kold tomatsalsa

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade

Æg i sennepssauce med sprød bacon & croutôns

Svinefilet i ramsløgspanade med lun rødkål i kirsebæreddike

Langtidsstegt lammeculotte krydret med hvidløg & timian

Braiseret kalvetyksteg i estragoncreme

Vegetarisk bygotto

Små stegte kartofler med forårsløg

Bagte rodfrugter med valnøddeeddike & olivenolie

Marineret broccoli, pastasalat, salat “jardiniere”

Skovbærtrifli

Svenbo med havtornchutney

Brød & smør

 Kr. 185,-

Børn u. 12 år kr. 100,-

Reserver bord på tlf. 98 43 44 00